Skip to main content

Természetes elemek Átalakítják a tóparti faházat állandó otthonába

hitel: Julien Perron-Gagné

A kanadai Quebec-i Archambault-tó fölött ültetett, egy elavult faház, amelyet vizes élőhelyek veszik körül, lassan állandó otthongá alakították át. A tulajdonosok már dolgoztak együtt az építészekkel a FX Stúdióban Clairoux-tól, hogy felújítsák az ingatlan konyháját és a fürdőszobát, de most már készen álltak a teljes változásra - mindent, beleértve a külsőt is, frissítették. A cég egyetértett abban, hogy a sötét cím átalakításának legjobb módja az volt, hogy megkönnyítse a közepén lévő elemekkel, különösen a fenyővel, majd túlméretezett ablakokat és minimalista vonalakat használva, hogy segítsen a szabadban. teljesen rusztikus: luxus kiegészítők, mint a fűtött padló és egy borhűtő, hogy megtartsák a helyszín eredeti nyaralási érzetét a választott néhány örömére. Most a ház egy modern megjelenés egy fásanjáró menekülésről, ahol az egyszerű elrendezés és a helyi érintések olyan környezetet hoznak létre, amely természetes környezetet biztosít a környezetének.

Slideshow10 Fényképek: Julien Perron-Gagné

Egy frissen egyszerű fenyőpad várja a vendégeket a bejáratnál. A pad fölött művészetként fenyő tűket használnak. A dekoratőr, Patrick Robichaud bűvöli, hogy egyébként közönséges tárgyakat vesz fel, és részleteket ad hozzá, hogy egyedülállóvá tegye őket.

hitel: Julien Perron-Gagné

Az étkezőasztalt masszív fafajokból építették fel, az Ikea asztali lábát pedig az aljzathoz adták. A helyi malom szolgáltatta a fenyőfát az étkezőszékekhez.

hitel: Julien Perron-Gagné

Helyi fenyőfát is használtak a lakóterület feletti mennyezeten, hogy egyesítsék a két teret.

hitel: Julien Perron-Gagné

A Famaliving MyApple kanapéja tökéletesen illeszkedik a kényelemhez és a minimalizmushoz, és az Ikea asztalánál ül. A Michelle Ivankovic által tervezett Ribbonwood Wall Clock-ot az Umbra-tól vásárolták.

hitel: Julien Perron-Gagné

Ajtók és ablakok az Alumilex-től érkeztek, egy olyan egyedi beszállító, amely a környéken népszerű. A menta színű munkalap a Corian®-ból származik.

hitel: Julien Perron-Gagné

A Luxor szekrények fölötti, túlméretezett ablak a tóra néz. A kályha közelében helyi Cavavin márkás borhűtőt telepítettek.

hitel: Julien Perron-Gagné

A festett, fából készült kandallót lineáris fenyő deszka keretezi, amely a mennyezetig terjed. Az Ikea fénye fölfelé áll.

hitel: Julien Perron-Gagné

Ez a fürdőszoba laminált szekrényekkel, fűtött padlóval és Ramacieri Soligo csempével rendelkezik.

hitel: Julien Perron-Gagné

A külvilághoz fehér keleti cédrus volt, egy helyi fa. Mivel a környező föld instabil, a csapat az eredeti otthon keretein belül dolgozott.

hitel: Julien Perron-Gagné

Magas fák, mocsár és csodálatos tó keretein belül az otthon még mindig a pihenés helye - bár most állandó lakókkal.

A Corian® az E. I. du Pont de Nemours és Company bejegyzett védjegye.


Kate Santos

A San Franciscóban, a Dwell magazinba való belépés után Kate más nemzeti kiadványokba kezdett írni a művészetről, a designról és a kultúráról. Los Angelesben és San Franciscóban van.